Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)Deutsch (Deutschland)

Eightball Factory

FB HairStyle

KNBB

Toernooiinfo

Vorm
Het 19e Open Groningen 9-ball op zondag 16 juli 2017 is een Dubbel Knock-Out toernooi, met op dit moment een schema van 64 DKO tot de laatste 16. Spelsoort is 9-ball, minimaal race naar de 7 (verliezerskant minimale race naar de 6). Er wordt gebruik gemaakt van de standaard rack, geen magic rack en bal nummer 1 op de spot.

Inschrijving
Je kunt je digitaal inschrijven via deze website onder menu optie 'Inschrijven’. Er zijn 64 plaatsen beschikbaar voor direct-entry (toewijzing op basis van volgorde van inschrijving).

Prijzengeld en kosten.
Al het inschrijfgeld komt ten goede van de prijzenpot. De prijzen zijn gegarandeerd door onze sponsoren.
Een overzicht is te vinden onder menu optie ‘Prijzengeld’. Inschrijfgeld bedraagt € 35,- per persoon.

Aanvang
Het toernooi vangt aan om 10:00 uur. Bij digitale inschrijving zal (voor zover de loting het toe laat) rekening gehouden worden met  de reistijd van de deelnemer, en kan een meldtijd van 09.00 uur of 10.00 uur afgesproken worden.

Loting
De loting vindt plaats op zaterdag 15 juli. Hierna wordt contact gezocht met de deelnemers om de meldtijd door te geven. Eventueel niet ingevulde plaatsen worden genummerd. Latere inschrijvingen per mail, telefoon of bij aanvang van het toernooi worden via een tweede loting gekoppeld aan de bij de eerste loting genummerde spots.

Dress code
Er is géén verplichte dress code.

Materiaal
17 Clash Steel II tafels / Simonis 860 lakens (blauw).

 

Cued Clothing


Cue Action Groningen

Pool Noord

Cued Clothig

Pool Noord

Eightball Factory

Open Groningen
M-Cube